fbpx
  • Škola jahanja

Škola jahanja

Jahanje konja je doživljaj koji je gotovo nemoguće opisati riječima. Pitajte Taličnog Toma ili Johna Waynea i reći će vam isto. Jednostavno morate uskočiti u sedlo i otkriti ljubav za cijeli život. Te prekrasne životinje vrlo brzo će vam se podvući pod kožu, a vi ćete iz prve ruke otkriti što je to toliko čarobno u njima da im se ljudi uvijek iznova vraćaju.

Ako volite konje barem upola kao i mi, drage volje ćemo vas naučiti kako jahati te plemenite životinje i u tome beskrajno uživati. Bilo da ste rekreativac, iskusniji jahač ili vam je ovo prvi susret s konjima, kod nas ste uvijek dobrodošli. Na kraju krajeva, jahanje je zapravo cjeloživotno učenje, a mi ćemo se potruditi da svakog polaznika dobro upoznamo s našim konjima i zajedno naučimo potrebne vještine.

Naš program trenutno uključuje individualne satove jahanja, terensko jahanje i školicu za djecu stariju od 10 godina.

I nemojte misliti da ste prestari za ovakve avanture. Jahanje je namijenjeno ljudima do duboke starosti, a osim što je zabavno, poboljšava kondiciju, jača mišiće i pomaže u trošenju kalorija. Također, dokazano je kako jahanje ima anti-depresivni i umirujući učinak te jača vezu čovjeka s prirodom, stoga strpajte par mrkvi u džep i posjetite nas na Ranchu Kurilovec da vidite kako sve to izgleda uživo, iz prve ruke.

Cijena škole jahanja je 100 kn za školski sat (45 min).


Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 03
skola_jahanja_6
skola_jahanja_13
skola_jahanja_15
skola_jahanja_10
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 09
skola_jahanja_8
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 01
skola_jahanja_9
skola_jahanja_7
skola_jahanja_11
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 05
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 06
skola_jahanja_14
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 11
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 00
skola_jahanja_12
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 04
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 07

U skladu s novom europskom regulativom, Ranch Kurilovec je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija